Σάββατο 17 Μαΐου 2008

H επιστροφή μετά από τόσο καιρό συνοδεύτηκε από επιτυχία, καθώς κάναμε το 2/2 χθες με Kobe Bryant και LeBron James να οδηγούν Lakers και Cavaliers αντίστοιχα στην νίκη.
Ας δούμε μερικά στιγμιότυπα από το NBA TV:


Η ομάδα του Kobe προκρίθηκε στους τελικούς της Δύσης όπου θα μάθει την Δευτέρα το βράδυ ποιον θα αντιμετωπίσει μεταξύ Hornets και Spurs που συγκρούονται στην Νέα Ορλεάνη στο 7ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Ο Kobe ήταν και πάλι καταιγιστικός και σε συνδυασμό με τον Gasol έδειξε ότι όποιος θέλει να πάρει το φετινό πρωτάθλημα από τους Lakers θα πρέπει να παλέψει σκληρά..
Από την άλλη, αύριο βράδυ το Detroit θα παρακολουθεί ABC για να μάθει τον δικό του αντίπαλο στους τελικούς της Ανατολής. Και είναι σίγουρο ότι προτιμούν το Cleveland για 2 βασικά λόγους. Πρώτον, γιατί θα το αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας, ενώ σε περίπτωση που περάσουν οι Celtics θα έχουν μειονέκτημα. Δεύτερον, ποιος από την ομάδα του Flip Saunders δεν θέλει εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό από το Cleveland? Τότε που ενώ το Detroit είχε πλεονέκτημα, μία εξαιρετική εμφάνιση του James στο 5ο παιχνίδι της σειράς έδωσε το πάνω χέρι στους Cavaliers και τελικά τον τίτλο του πρωταθλητή Ανατολής.
Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία τα τελευταία παιχνίδια της σειράς των ημιτελικών για να δούμε ποιοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο της περιφέρειάς τους, και το εισιτήριο για τους τελικούς του ΝΒΑ.

Μέχρι τότε ας θυμηθούμε τι είχε γίνει πέρυσι, σε ένα εξαιρετικό παχνίδι..
Τόπος: Palace of Auburne Hills
Σειρά: Detroit-Cleveland
Παιχνίδι: Game 5
Σκορ σειράς: 2-2


"We are all witness" λέει ένα spotάκι της Nike, και περιμένουμε να επαληθευτεί..

Αυτά για σήμερα, keep it up!

Δεν υπάρχουν σχόλια: