Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Rookie of The Year 2008


Με τον Greg Oden να χάνει όλη την φετινή χρονιά, πολλοί θεωρούν τον Kevin Durant ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο του Rookie της χρονιάς, αλλά υπάρχουν αρκετοί ικανοί αντίπαλοι.

Kevin Durant. Με την πρώτη ματιά ο Durant είναι forward, όμως ο προπονητής των Sonics φαίνεται να τον προτιμάει σαν guard. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια δείχνει ότι ο μ.ό. πόντων του θα ξεπερνάει τους 20, και θα οδηγεί το Sheattle. Περιμένουμε να δούμε. Υπάρχουν όμως σημαντικοί αντίπαλοι:

Yoakim Noah. Ο δις πρωταθλητής με τους Gators (2006,2007), "Most Outstanding Player of the 2006 NCAA Tournament Final Four", μπορεί να κερδίσει την θέση βασικού power forward στους Bulls του Scott Skiles. Σε κάθε αγώνα δίνει το 100% των δυνάμεών του, τρέχει, πασάρει, μπλοκάρει.

Luis Scola. Ο Αργεντινός δε χρειάζεται συστάσεις, ένας από τους καλύτερους ψηλούς που έπαιξαν τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Θα ξεκινάει βασικός δίπλα στους Tracy McGrady και Ming Yao και η δίψα για τίτλο είναι μεγάλη στην ομάδα.

Ακόμα, οι Al Horford (Atlanta Hawks), Juan Carlos Navarro (Memphis Grizzlies), Al Thornton (L.A. Clippers), Yi Jianlian (Milwaukee Bucks), Marco Belinelli (Golden State Warriors) μπορούν να κάνουν την διαφορά, αρκεί να πάρουν τον απαιτούμενο χρόνο από τους προπονητές τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι τα αρπάζουν...Ας τα αρπάξουμε και εμείς!!!

Ρίξτε μια ματιά φίλοι μου, αξίζει…Γιατί στις δύσκολες εποχές που ζούμε λεφτά δύσκολα βγάζεις με παραδοσιακούς τρόπους!!!

Για στοίχημα με μεγάλα κέρδη ρίξτε μια ματιά σε αυτό το blog!!!

Προβλέψεις για ΝΒΑ, NHL, NFL, tennis, baseball!!

otherbet.blogspot.com