Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Back & Alive Playoffs 2008


Πέρασαν 7 μήνες σχεδόν από την τελευταία φορά που τα είπαμε από αυτό το blog, οι λόγοι πολλοί, δεν είναι όμως της παρούσης να τους αναφέρω, γιατί Μάιος στο ΝΒΑ σημαίναι Playoffs, και ήδη έχουμε φτάσει στους ημιτελικούς των περιφερειών.
Σκληρές μάχες γίνονται και στις 2 περιφέρειες, με μόνο μια ομάδα να έχει πάρει εισιτήριο για τον τελικό της περιφέρειάς της. Για να δούμε λοιπόν:

Ανατολή:
Το Detroit κερδίζοντας σχετικά εύκολα το Orlando με 4-1 πήγε για 6η σερί χρονιά στους τελικούς Ανατολής επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί σταθερή αξία της περιφέρειας.
Στην άλλη αναμέτρηση, Boston-Clevelandη σειρά είναι 3-2 και σήμερα διεξάγεται το 6ο παιχνίδι στο Quicken Loans Arena, με τους Celtics να επιδιώκουν το πρώτο break τους στα play-off που θα τους δώσει την πρόκριση και τους Cavaliers του LeBron James να μείνουν ζωντανοί στην σειρά.

Δύση:
Εδώ κι αν γίνονται σκληρές μάχες, με τις έδρες να αποτελούν το μεγάλο όπλο των ομάδων: Οι πρωταθλητές Spurs αντιμετωπίζουν την ομάδα του Chris Paul και το σκορ είναι στο 3-3 μετά και τον χθεσινό αγώνα. Η σειρά μεταφέρεαι για το 7ο και τελευταίο ματς στην New Orleans. Στο L.A.Lakers-Utah το σκορ είναι 3-2, και η σειρά μεταφέρεται στην Utah, όπου οι Jazz διαθέτουν πολύ σκληρή έδρα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Kobe και η παρέα του θα μπορέσουν να κάνουν το break και να τελειώσουν την σειρά.

Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες:
Boston @ Cleveland, 8 p.m. ET
Lakers @ Utah, 10:30 p.m. ET

Θα τα παρακολουθήσω και τα 2, πιστεύω ότι οι Celtics δεν θα κάνουν ούτε σήμερα break και η σειρά θα πάει σε 7ο αγώνα, και ότι είναι καιρός οι Lakers να καθαρίσουν την σειρά κάνοντας το 4-2.
Αυτά προς το παρόν, τα λέμε πολύ σύντομα ξανά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιστροφή NBAInsider, μας έλειψες.
Σήμερα δύσκολα θα κάνουν break οι Lakers πάντως...

Ανώνυμος είπε...

Ένιωσες να ασχοληθείς με το blog σου πάλι ρε? Δυναμική επιστροφή πάντως με 2 στα 2 για τον Insider!! Καλά για τον "Λέμπρον" μην χαίρεσαι γιατί σπίτι του θα πάει τελικά. Ο Kobe αντιθέτως...φουλ για τελικούς και δαχτυλίδι!
Anyway, welcome back dude!

NBAInsider είπε...

Είπα να επιστρέψω στα αθλητικά δρώμενα!
Ο King ετοιμάζεται να μας χαρίσει ένα βιντεάκι στο Youtube αύριο βράδυ με τίτλο:
"LeBron takes on Game 7 in Boston"..
Ο Kobe μάλλον πάει για δαχτυλιδάκι.. Να την λέει και στον Shaq πως μπορεί και χωρίς αυτόν!
Το 2/2 στο είχα πει, δεν με άκουσες!!