Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007


Ο Brandon Roy ξαναχτύπησε τον αχίλλειο τένοντα και μάλλον θα χάσει και τα 8 παιχνίδια της προετοιμασίας των Blazers. Ο Ben Wallace θα μπορέσει να φοράει και φέτος την αγαπημένη κορδέλα του στο afro μαλλί του! Κρύβει τα χρόνια του ο Yi Jianlian?

Ο βραβευμένος Rookie of the year 2006-2007, Brandon Roy, ο οποίος έχασε 20 από τα 25 πρώτα παιχνίδια των Portland Trail Blazers την περασμένη χρονιά εξαιτίας ίδιου τραυματισμού, χτύπησε τον αριστερό του τένοντα στην προπόνηση της Τρίτης και θα χάσει λογικά και τα 8 παιχνίδια της προετοιμασίας της ομάδας του, σύμφωνα με την εφημερίδα "Τhe Oregonian". Ο προπονητής των Blazers, Nate McMillan ενημέρωσε τον Roy τα σχέδιά του να τον αφήσει στον πάγκο την Τρίτη, ώστε να είναι έτοιμος για το εναρκτήριο παιχνίδι των Blazers στις 30 Οκτωβρίου στο San Antonio

Ο Yi Jianlian κρύβει τα χρόνια του? Επισήμως ο Κινέζος σέντερ γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1987. Είναι, συνεπώς 20 ετών. Η φήμη όμως που κυκλοφορεί τελευταία στις κύκλους του ΝΒΑ είναι πως η πρώτη επιλογή των Bucks στο εφετινό draft κάτι κρύβει. Ο ίδιος αποφεύγει να απαντήσει όταν τον ρωτάνε. Την Πέμπτη ο Yi έκανε την πρώτη προπόνησή του με τους Bucks, αλλά όταν του τέθηκε το ερώτημα, έκανε τον... Κινέζο. "Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο επί του θέματος.." είπε μέσω του μεταφραστή του ο 20χρονος (;) άσος.

Ο coach των Chicago Bulls, Scot Skiles,επέτρεψε στον Ben Wallace να φοράει κορδέλα φέτος στους αγώνες της ομάδας του. Πέρυσι δεν ήταν δυνατό κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχει κανόνας στην ομάδα του Chicago, που απαγορεύει την χρήση headband από τους παίκτες. Φέτος όμως ο προπονητής ρώτησε τους παίκτες του αν θα είχαν πρόβλημα να γίνει μια εξαίρεση για τον Wallace και όλοι συμφώνησαν. Έτσι λογικά θα ξαναδούμε το afro look που μας είχε συνηθίσει ο Big Ben όταν έπαιζε στο Detroit.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι τα αρπάζουν...Ας τα αρπάξουμε και εμείς!!!

Ρίξτε μια ματιά φίλοι μου, αξίζει…Γιατί στις δύσκολες εποχές που ζούμε λεφτά δύσκολα βγάζεις με παραδοσιακούς τρόπους!!!

Για στοίχημα με μεγάλα κέρδη ρίξτε μια ματιά σε αυτό το blog!!!

Προβλέψεις για ΝΒΑ, NHL, NFL, tennis, baseball!!

otherbet.blogspot.com