Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

28 μέρες ακόμα..


Καθώς οι μέρες πλησιάζουν και οι περισσότερες ομάδες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους στα training camp, έχουμε διάφορα νέα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ:

Ο Chris Webber, όσο και αν τον προβλημάτισε η μυθική για ευρωπαϊκά δεδομένα πρόταση του Ολυμπιακού με 12 εκατ. $ για 2 χρόνια, αρνήθηκε να φύγει από το ΝΒΑ, καθώς όπως δήλωσε δεν είναι προτεραιότητά του τα χρήματα, αλλά το να παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Πλέον περιμένει πρόταση από τους Deroit Pistons για ανανέωση του συμβολαίου του. Αν και φήμες ακούγονται για πρόταση από τους Magic..

Ο σταρ του Phoenix, Amare Stoudemaire, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο δεξί του γόνατο ώστε να ξεπεράσει ένα πρόβλημα τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Είναι η τρίτη εγχείρηση που θα υποβληθεί ο 25χρονος παίκτης τα τελευταία δύο χρόνια. Το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης δεν θα ξεπερνά τις 20 μέρες. Ο παίκτης αναμένεται να χάσει όλη την προετοιμασία των Suns που ξεκινάει την Τετάρτη.

Στο Golden State θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Michael Pietrus. Ο 25χρονος forward ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Baron Davis και αναμένεται να είναι και πάλι ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας που πέρυσι έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τους Maverics του Dirk Nowitzki.

Kι εκεί που αναρωτιόμασταν γιατί δεν κάνουν καμία κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι οι περσινοί πρωταθλητές Ανατολής, οι Cavaliers του LeBron James προχώρησαν σε 2 μεταγραφικές ενισχύσεις: Οι φιναλίστ του ΝΒΑ απέκτησαν τον 28χρονο shooting guard Devin Brown, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά σε 58 αγώνες με τους Νew Orleans Hornets έχοντας 11,6 pts και 4,3 rebs μ.ό. Παράλληλα, παραχώρησαν τον 37χρονο guard David Wesley παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον 21χρονο forward Cedric Simmons που πέρυσι είχε 2,9 pts και 2,5 rebs μ.ο. σε 43 αγώνες. Ο Brown θα προσφέρει βάθος στους Cavs και ασφάλεια σε περίπτωση που δεν μπορέσουν να έρθουν σε συμφωνία με τον restricted free agent Sasha Pavlovic. Η ομάδα και οι αντιπρόσωποι του Pavlovic δεν έχουν καταφέρει να επέλθουν σε συμφωνία για τον 23χρονο, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους παίκτες κλειδιά την περασμένη season, όταν οι Cavaliers έφτασαν για πρώτη φορά στην κατάκτηση του τίτλου της Ανατολής.

Εν τω μεταξύ σε 4 μέρες ξεκινάει το Europe Live Tour 2007, το οποίο θα παρακολουθούμε καθημερινά, ειδικά για τους Celtics.. Περισσότερα για το θέμα αύριο! Η φωτό είναι από την συνάντηση 2 πολύ αγαπημένων παικτών, από 2 διαφορετικούς αθλητικά κόσμους..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πού τη βρήκες ρε Μπαμπίνο τη φωτογραφία? Καίγεσαι επικίνδυνα dude!ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ NETS!!!!!Cu!