Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007








Με τους Παναμερικανικούς αγώνες να βρίσκουν κυρίαρχη και αήττητη την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, περιμένουμε πλέον την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων, και τον ερχομό κάποιων και στην Ευρώπη για φιλικά παιχνίδια, μεταξύ τους θα είναι και οι πολυαναμενόμενοι Celtics, με τους Big 3 Pierce, Allen & Garnett. Διάφορα νέα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού: Ο Don Nelson ήρθε σε συμφωνία με τους Golden State Warriors και θα συνεχίσει να προπονεί την ομάδα για τουλάχιστον ακόμα μία σαιζόν, σύμφωνα με την εφημερίδα San Jose Mercury News. Ο Nelson, που οδήγησε τους Warriors στον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο ενός εκ των φαβορί για τον τίτλο , τους Dallas Mavericks, στα playoffs της περασμένης σαιζόν, δέχτηκε μία αναπροσαρμογή για τα υπόλοιπα δύο χρόνια του συμβολαίου του. Ο ετήσιος μισθός του θα αυξηθεί στα $5.1 εκατομμύρια από $3.1, αλλά η τελευταία χρονιά του συμβολαίου του θα είναι επιλογή της διοίκησης αν θα συνεχίσει να προπονεί ( το γνωστό +1) και όχι «κλειστό» διετές, πάντα σύμφωνα με το άρθρο.

Ο guard των Orlando Magic J.J. Redick έπαθε κάταγμα σε ένα από τα κόκκαλα του δεξιού χεριού του, σύμφωνα με την Orlando Sentinel, αλλά η ομάδα υπολογίζει ο πρώην star του κολλεγίου Duke να είναι έτοιμος όταν ξεκινήσει η προετοιμασία στις 29 Σεπτεμβρίου. “Δεν είμαστε σίγουροι πότε συνέβη”, δήλωσε την Παρασκευή ο general manager των Magic, Otis Smith. “Μπορεί να συνέβη κατά την διάρκεια μιας προπόνησης, παίζοντας με φίλους, ή όταν έπαιζε με τα χρώματα της εθνικής, Team USA. Δεν πιστεύω πως θα χάσει καθόλου χρόνο. Θα εκπλαγόμουν αν δεν είναι έτοιμος για τα training camp.” Ο Smith δήλωσε επίσης πως ο Redick, ο οποίος είχε μέσο όρο 6 πόντους σε 42 αγώνες ως rookie την περασμένη χρονιά, δε χρειάστηκε κάποια χειρουργική επέμβαση.

Οι Dallas Mavericks και ο Devin Harris συμφώνησαν για την πενταετή επέκταση του συμβολαίου του νεαρού guard, με συνολικές απολαβές περίπου $42 εκατομμυρίων, «κλειδώνοντας» τον ταχύτατο point guard μέχρι την σαιζόν 2012-13. Ο Harris θα έμπαινε φέτος στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου που είχε υπογράψει ως rookie. Πλέον θα έχει την άνεση να γνωρίζει πως θα είναι συμπαίκτης με τον βραβευμένο MVP Dirk Nowitzki και τον All-Star Josh Howard για τα επόμενα χρόνια. Και οι δύο έχουν συμβόλαιο μέχρι το 2010-11.

Η αντίληψη του παιχνιδιού του LeBron James μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη! Ο James έκανε εγχείρηση Laser, με την μέθοδο Lasik το σαββατοκύριακο με σκοπό την βελτίωση της όρασής του. Ο Dr. Kerry Assil του «The Assil Eye Institute» στο Beverly Hills πραγματοποίησε την εγχείρηση. Ο James μπορεί να συνεχίσει την προπόνησή του. Ο 22χρονος είχε ένα πολυάσχολο καλοκαίρι , κάνοντας τον οικοδεσπότη στα Βραβεία ESPY και βοηθώντας τις United States να νικήσουν στους Παναμερικανικούς αγώνες στο Las Vegas. Θα εμφανιστεί στο “Saturday Night Live” στις 29 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας των Cavaliers.

Δεν υπάρχουν σχόλια: