Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Derby Ανατολής απόψε..


Μεγάλη βραδιά αναμένεται απόψε στις 3:00 πμ ώρα Ελλάδος, στο πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τώρα της φετινής σαιζόν, καθώς οι Cavaliers υποδέχονται τους Celtics στο Q Arena.

Το Cleveland (28-6) το οποίο έχει σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της Ανατολής παραμένει η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδας φέτος (18-0) και το Q αναμένεται για ακόμα ένα βράδυ κατάμεστο. Ο LeBron James οδηγεί την ομάδα σε νίκες και η αποφασιστικότητα της ομάδας φαίνεται στα παιχνίδια τους. Δεν είναι μόνος του όμως. Mo Williams, D.Gibson, A.Varejao, Z.Ilgauskas (ο οποίος θα απουσιάσει και απόψε) βοηθούν πολύ με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Από την άλλη οι πρωταθλητές Celtics (29-8), μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα που έσπασε κάθε ρεκόρ, δεν θυμίζουν σε τιποτα τον τελευταίο καιρό την ομάδα που κατέκτησε τον περσινό τίτλο. Με 6 ήττες στους τελευταίους αγώνες τους και προβλήματα σε άμυνα και επίθεση έχασαν την πρώτη θέση της Ανατολής. Οι Big Three της Βοστώνης, Paul Pierce, Kevin Garnett, Ray Allen θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα που απέκλεισαν πέρυσι στα Playoffs στους ημιτελικούς Ανατολής στο 7ο παιχνίδι.

Το παιχνίδι προβλέπεται εξαιρετικό, καθώς και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την νίκη που θα δώσει έστω και ένα μικρό προβάδισμα για την πρώτη θέση στην Ανατολή (κι ας είναι Ιανουάριος ακόμα) και συνεπώς το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play-offs.
Συντονιστείτε όλοι στο myp2p για να παρακολουθήσετε τον αγώνα. Ή για όσους έχουν την δυνατότητα, στο ESPN.

Πρόβλεψη? Ο LeBron με την παρέα του μπορεί να κάνει την διαφορά απόψε, και να πάρει την νίκη, απέναντι στους Celtics που αυτήν την εποχή φαίνονται εξαντλημένοι..
1.57 η νίκη του Cleveland στην Sportingbet, χωρίς handycap.
Mε 4 πόντους handycap, Cleveland -4pts στο 1.9

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, καλά... Θα μιλήσει ο θείος Pierce σήμερα κ η ψυχή των πρωτα8λητών!!!