Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

To Break έγινε..



Και τελικά η έδρα της Βοστώνης έσπασε. Το Detroit με μία ομαδική προσπάθεια (6 παίκτες με πάνω από 13 pts) και το δίδυμο Hamilton - Billups σε μεγάλη μέρα έκανε το break μέσα στο Garden, και θα επιστρέψει για τα επόμενα 2 παιχνίδια στο Palace με το σκορ στο 1-1.
Κάποια στιγμή η έδρα των Celtics δεν θα ήταν αρκετή. Δυσκολεύονταν εκτός έδρας (0-6) και δεν μπορούν να κερδίζουν συνέχεια στο Garden. Σωστά το είχε αναφέρει και ο φίλος Oldboy13 σε προηγούμενο comment του.

Οι καλύτερες 5 φάσεις από το χθεσινό παιχνίδι Celtics-Pistons:



Στους άλλους τελικούς σήμερα διεξάγεται το 2ο παιχνίδι Lakers-Spurs, και στο προηγούμενο παιχνίδι ο Kobe με 25 pts στο 2ο ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει την διαφορά 20 πόντων με την οποία είχαν προηγηθεί οι παίκτες του Greg Popovic. Προβλέπεται γερό derby και σήμερα, το οποίο φυσικά θα παρακολουθήσουμε. Πρόβλεψη: Lakers και 2-0...
Gm. 2:Fri., May 23: at Los Angeles, 9 p.m. ET (TNT)
Δηλαδή 3 τα ξημερώματα, και όσον αφορά το ΤΝΤ, περάστε μια βόλτα από το http://www.myp2p.eu και θα βρείτε τρόπο να δείτε το παιχνίδι. Ένα Sopcast κατεβάστε και απολαύστε ΝΒΑ!
Και ένα preview για το σημερινό παιχνίδι από το NBA-TV:


Καλή διασκέδαση!
NBAInsider

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nai mwrh omadara.Pame shmera gia to 2-1 sto palace.Me analogh emfanish tous exoume aneta...
Oi spurs nomizw tha perasoun tous lakers arga h' grhgora kai tha tus vroume sto teliko me pleonekthma edras.

NBAInsider είπε...

Το Detroit αν κάνει το 3-1 στην έδρα του πρέπει να ετοιμάζεται για τους τελικούς του ΝΒΑ. Η Βοστώνη εκτός έδρας απλά δεν μπορεί προς το παρόν. ίσως βέβαια έφτασε η ώρα και για ένα δικό της break..
Στους τελικούς θα πετύχουν τον Kobe και την παρέα του πάντως..

Χrikos είπε...

KALHSPERA BABIS.

KALH SYNEXEIA STO ERGO SOY.