Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007

Trades Update!




Καλησπέρα, και καλό καλοκαίρι, καλή εξεταστική σε όσους δίνουν! Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η επίσημη έναρξη για την υπογραφή των free-agents και οι μεταγραφές ξεκίνησαν, χωρίς όμως να έχει γίναι κάποιο μεγάλο trade με ηχηρά ονόματα ακόμα!

Παίκτης των Memphis Grizzlies για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Darko Milicic. Οι «αρκούδες» τα βρήκαν σε όλα με την πρώην ομάδα του Σέρβου σέντερ, τους Orlando Magic και έτσι μια νέα καριέρα ξεκινάει για τον 22χρονο παίκτη.

Η Charlotte Observer αναφέρει ότι ο Gerald Wallace συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τους Bobcats. Σύμφωνα με την πηγή της εφημερίδας η νέα συμφωνία θα κρατήσει τον Wallace στο Charlotteγια 6 ακόμα seasons.

Οι Toronto Raptors απέκτησαν τον Maceo Baston ο οποίος ήταν free agent. Οι Raptors χρησιμοποίησαν την διετή εξαίρεση στο συμβόλαιό του για να υπογράψουν με τον πρών παίκτη των Pacers, και το συμβόλαιό του θα είναι περίπου $3.8 εκατ. για 2 χρόνια. Οι Pacers έχουν 7 μέρες για να του δώσουν ισάξιο συμβόλαιο, αλλιώς ο ο Baston θα παραμείνει στους Raptors. Παίκτης των Phoenix Suns θα είναι από την προσεχή περίοδο ο Γκραντ Χιλ, όπως ανακοινώθηκε. Ο 35χρονος φόργουορντ συμφώνησε για την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου συνεργασίας έναντι 1,8 εκατ. δολαρίων, με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο έναντι 2 εκατ. δολαρίων. Έτσι, του χρόνου δίπλα στον Steve Nash περιμένουμε να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα για το Phoenix!

Oι Detroit Pistons έσπευσαν να επισημοποιήσουν τη νέα τους συμφωνία, πενταετούς διάρκειας έναντι 60 εκατ. δολαρίων, με τον Chansey Billups. Ο 31χρονος γκαρντ είχε επιλέξει να κάνει χρήση της οψιόν να μείνει ελεύθερος πριν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του αναζητώντας μία καλύτερη συμφωνία και αυτή ήρθε από την ομάδα που υπηρετεί την τελευταία πενταετία.

P.S.: Οι photos είναι από κάποιον παίκτη που δυστυχώς η rookie του χρονιά δεν ήταν αυτή που κάποιοι περιμέναμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: