Δευτέρα 21 Μαΐου 2007

Τελικοί Ανατολής!


Καλησπέρα, Τελικοί Ανατολής απόψε, Detroit vs Cleveland!
Προβλέπονται μεγάλα παιχνίδια, και θα τα παρακολουθήσουμε όλα. Πέρυσι οι Cavaliers στα ημιτελικά έκαναν το 2-3, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση απέναντι στους Hamilton,Billups,Prince. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά όμως. Οι Pistons έχουν στην θέση του Big Ben Wallace τον C.Webber, αλλά κυρίως, οι Cavaliers είναι πιο καλή ομάδα: Πέρυσι ο Hughes δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ο Pavlovic δεν αγωνιζόταν καθόλου και ο James πλέον εμπιστεύεται περισσότερο τους συμπαίχτες του κάτι που φαίνεται και στην μεγάλη αύξηση στις assist που μοιράζει. Πιστεύω πως σήμερα πάντως το Detroit θα πάρει την νίκη στο Palace of Auburn Hills. O LeBron αν κάνει κάποιο break θα είναι μάλλον στο 3ο παιχνίδι της σειράς, αν νικήσει μέσα στο Cleveland. 1.33 δίνει η νίκη των Pistons.
Για όσους θέλουν να συνδυάσουν δυάδα, αύριο λογικά οι Spurs θα κάνουν το 2-0 απέναντι στους Jazz. (1.30)
Και ένα ειδικό στοίχημα: Πόσους πόντους θα σκοράρει ο LeBron James? Under 26.5 , με απόδοση 1.75. Απέναντι στο Detroit μία φορά φέτος κατάφερε να βάλει 30+ πόντους. Δεν νομίζω πως θα τα καταφέρει απόψε, όσο και αν θα το ήθελα.

1 σχόλιο:

scarface86 είπε...

Allh mia fora mas plirwse h omadara. Plousious mas exei kanei sta playof kai pame full gia titlo.
Pwn na valei o lebron panw apo pontous 27 otan vriskei apenanti tou tetoia amyna. THANX Tayshaun!!Kai to ekmetaleutike o Insider.Polla eushma pantws pou to anagnwrises kai de parasirthikes apo thn agaph su gia ton james...
PS1 Elpizw na kanoun to kathikon tus shmera oi spurs.