Σάββατο 12 Μαΐου 2007


Μεγάλη βραδιά χθες για τον Baron Davis και τους Warriors που έκαναν το 2-1 απέναντι στην Utah!
Σήμερα έχουμε 2 παιχνίδια και θα στηρίξω τις έδρες, που πιστεύω πως δεν θα σπάσουν.
1. New Jersey Nets. Ήρθε η ώρα να πάρουν την πρώτη τους νίκη στην σειρά. Στα 2 πρώτα παιχνίδια έπαιξαν καλά αλλά έχασαν από τον οίστρο του LeBron. Στην έδρα τους όμως λογικά θα οδηγήσουν τους Cavaliers στην πρώτη ήττα τους στα φετινά play-offs. (1.45)
2. San Antonio Spurs. Η σειρά μεταφέρεται στο San Antonio, και αν οι Spurs συνεχίσουν με το ίδιο σκληρό παιχνίδι που παίζουν απέναντι στους Suns πολύ πιθανόν να πάρουν την νίκη. (1.46)
Καλή τύχη σε όσους ακολουθήσουν!

2 σχόλια:

scarface86 είπε...

2 sta 2 xthes. Megalh vradia gia ton insider.Megalh vradia kai gia ton tim dunkan pou thimithike palies megales vradies. Pragmatika xthes htan anikitos kai o stoudemire de mporouse na ton stamatisei me tipota.
An perasoun tus suns de yparxei tetois psilos se kamia allh omada apo tis enapominantes (ektos isws tou weber).
Perimenoume prognwstika kai shmera
PS1. Anevaze kai ta eidika stoixhmta pou su erxontai.Mh ta kratas mono gia mas.Xthes to under 27 pontous tou lebron epivevaiwthike arketa eukola afou o lbj petixe mono 18 pontous.

NBAInsider είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και για την στήριξη! Από'δω και στο εξής θα ανεβαίνουν και ειδικά στοιχήματα για παίχτες, όποτε συναντάω κάτι που να αξίζει. Χθες για τον LBJ έπρεπε να ανεβάσω. Ο Duncan καλός, αλλά ποτέ δεν έγινε αγαπημένος. Φέτος, αν δεις τις top10 φάσεις στο nba.com καρφώνανε όλοι μπροστά του! Με Νο1 φυσικά τον LeBron, που τον πέταξε και κάτω..!