Δευτέρα 7 Μαΐου 2007


Γεια χαρά σε όλους, αξέχαστη θα μείνει η χθεσινή βραδιά, με την κατάκτηση του 4ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος basket από τον Παναθηναϊκό! Ότι και να πούμε είναι λίγο!
Στο ΝΒΑ, για να ασχοληθούμε και με το θέμα μας, ο King James οδήγησε τους Cavaliers στην πρώτη νίκη απέναντι στους Nets με 21 pts, 11 rebs & 7 asts. To highlight όμως της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα η μεγαλειώδης τάπα του Sasha Pavlovic στον Jason Kidd! Περιμένω με αγωνία το επόμενο παιχνίδι! Στον άλλο αγώνα ο Parker και ο Duncan με 65 πόντους έκαναν το break μέσα στο Phoenix, με τον Steve Nash να τραυματίζεται στο πρόσωπο.
Σήμερα διεξάγεται το δεύτερο παιχνίδι Detroit-Chicago, και πιστεύω πως οι Pistons θα κάνουν εύκολα ή δύσκολα το 2-0 στην σειρά. Η νίκη τους δίνει 1.40. Έχουμε και το πρώτο παιχνίδι του Golden State με τους Jazz στην Utah. Δύσκολο ματς γιατί δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστεί ο Baron Davis και η παρέα του. Με το Dallas είχαν μια "πελετειακή" σχέση, αλλά τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η λογική λέει Utah στο 1.50 (3 νίκες εντός έδρας απέναντι στο Houston). Το συναίσθημα λέει Warriors (πληρώνει και 2.60)!